Frakt & Retur

Frakt:
  International Orders Vi använder International Express Mail Service för alla internationella deliveries.We ansvarar för fraktkostnader. Vanligtvis kommer de två produkterna levereras 3 dagar efter mottagen beställning. Vänta ca 5-7 arbetsdagar från avsändandet.

  Avbokningar:
  Om du vill avbeställa din order måste du maila oss direkt. 4% avbokningsavgift. De flesta beställningar skickas inom 1-2 dagar från orderdatum. Levererade ordrar kan inte annulleras. Avkastning i den osannolika händelse av fabrikationsfel, skulle vi ersätta / reparera produkter utan kostnad för kunden. För att returnera en vara, vänligen skicka ett mail för att informera oss om orsaken. Sedan ge honom instruktioner. Varorna måste returneras inom 7 dagar efter mottagandet datum - oanvända och innehåller alla original förpackningar och etiketter. Vi kommer att kreditera ditt ursprungliga betalningsmetod exklusive 20% avgift re-stocking/processing. Alla fraktkostnader i samband med återlämnande av varor som har ansvaret för konsumenten.

  Byten:
  Att byta en vara, vänligen skicka ett mail för att informera oss om orsaken. Sedan ge honom instruktioner. Varorna kan bytas inom 7 dagar från dagen för mottagandet, förutsatt att de används och i originalskick med alla original förpackningar och etiketter. Vid retur ett objekt för ett utbyte, se till att ditt namn, adress, telefonnummer och instruktioner är tydligt angivna. Alla fraktkostnader i samband med utbytet av varor som har ansvaret för konsumenten.